Hem / Tjänster / Sociala medier

Sociala medier byrå i Malmö

Med en stor professionell miljö inom sociala medier hjälper vi dig med allt du behöver för att uppnå den hastighet och spridning du förtjänar. Vi har specialister inom både organiskt innehåll och betald annonsering. Tillsammans hittar vi de lösningar som fungerar bäst för dig!

Ditt företag i sociala medier

Unik och bred erfarenhet
När du väljer Synlighet som din byrå för sociala medier väljer du ett team med lång erfarenhet. Hos oss hittar du specialister med bakgrund i den redaktionella branschen, med lång erfarenhet av reklambranschen och med stor kunskap och erfarenhet av egenproducerat innehåll som video och grafik anpassat för sociala medier. Tillsammans identifierar vi den kompetens som är viktigast för din organisation och skräddarsyr teamet därefter.

Vi gör allt arbete du behöver
Hur mycket av arbetet ni vill överlåta till oss är helt upp till er. Vi kan hjälpa till med allt från annonsering och rådgivning till att genomföra fullständiga publiceringsplaner för alla dina sociala mediekanaler. Vi kan också hjälpa till med varumärkesprofilering och att bygga upp en ny profil på sociala medier och andra webbplatser om det behövs. Avdelningen för sociala medier arbetar hela tiden i nära samarbete med den kreativa avdelningen.

Låt oss inspirera dig!
Är du en av dem som bara lägger upp en slumpmässig bild eller länk på Facebook och tror att det räcker? Då har vi goda nyheter till dig! Med hjälp av enkla, konkreta och hanterbara knep kan du förmodligen mer än fördubbla dina intäkter och din räckvidd utan att spendera en enda cent!

Visste du till exempel att du kan öka klickfrekvensen med 20% bara genom att använda ansiktsbilder i dina inlägg? Eller att opolerade videor kan få så mycket som 344% högre räckvidd? Kontakta oss för en kurs och få en halvdagsutbildning med enkla tips som garanterat ökar din räckvidd.

Plattformar som vi är specialiserade på:

Vi har också god kompetens inom mindre plattformar som Reddit, Discord, Tumblr, Jodel och liknande.

Synlighet är en officiell Meta Marketing Partner.

Låt Synlighet hantera sociala medier och annonsering åt dig!

Inom Synlighet arbetar vi med en metodik som täcker hela kundresan, med funktioner som är anpassade till alla steg i kundresan och som en del av kanalmixen. Vårt motto är att "bli bäst tillsammans". Med det menar vi att vi alltid strävar efter ett nära samarbete med alla våra kunder.

Med erfarenhet från kunder i alla branscher och skickliga konsulter med ett stort yrkesintresse hjälper vi till med betalda och organiska aktiviteter. Vi ger råd och genomför effektiva åtgärder som hjälper dig att kommunicera och förbättra resultaten från populära kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin, TikTok och mer. 

Sociala medier erbjuder utmärkta möjligheter till specifik målgruppsanpassning baserat på beteende, geografi, demografi och intressen. Förutom att sätta upp och driva en datadriven rigg för sociala medier kommer vi att fokusera på löpande testning och automatisering av annonser och budskap. Först då kan vi tillsammans ta reda på vilken potential ni har och lära oss vad som ger bäst resultat.

Den största fördelen med att anlita Synlighet som byrå för att hantera och utveckla er närvaro i sociala medier är vår expertis i att arbeta mot lönsamma mål och vara framåtblickande.

Med smarta metoder baserade på online- och offlinedata, i kombination med kreativa tillvägagångssätt, levererar vi optimal och lönsam tillväxt. Vi har lång erfarenhet av metoder som datadriven annonsering, feed-baserad automatisering och insiktsdrivna beslut. Detta ger oss möjlighet att skräddarsy våra lösningar för alla branscher, allt från B2B, nätbutik, offentlig sektor, tjänsteleverantör, hälsa, underhållning, detaljhandel, teknik och mycket mer.

Synlighet är en officiell Meta Marketing Partner.

Meta Business Partner

Synlighet är en officiell Meta Marketing Partner

Berätta för oss om dina behov

Fyll i formuläret och berätta om dina behov, så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal. Synlighetsspecialister inom sociala medier i Malmö är redo.

Fler tjänster inom sociala medier