Hem / Blogg / YouTube-annonsering
Skriven av: Katinka Sletten

YouTube-annonsering

Youtube ikon

Nå nya och befintliga kunder på YouTube med textannonser, bannerannonser eller videoannonser. Varje dag tittar vi på hundratals miljoner timmar video på YouTube. Över 1,6 miljoner svenskar använder YouTube varje vecka eller oftare. Var närvarande där din målgrupp är!

Kort om YouTube och reklam

YouTube är världens näst största sökmotor, och en webbplats som den svenska befolkningen i allt högre grad får sina impulser ifrån. YouTube-annonsering ger möjlighet att förmedla önskat budskap på det starkaste sättet, nämligen med hjälp av video. På vår blogg kan du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och få bra tips för annonsering och YouTube.

Olika typer av annonser

På YouTube finns det många olika typer av annonser, allt från videoannonser och klassiska textannonser till banners. Du kan välja exakt det format som passar ditt budskap bäst. De olika annonsformaten som är tillgängliga är:

  1. Bannerannonser
  2. Överlagringsannonser 
  3. Överhoppningsbara videoannonser
  4. Inte överhoppningsbara videoannonser 
  5. Bumperannonser
  6. Sponsrade överlagringsannonser

YouTube - Sveriges näst största tv-kanal

YouTube är en bättre kanal för att nå unga än traditionell tv. Intresserad av att komma igång med YouTube-annonsering? Kontakta oss idag! Vi har erfarna och certifierade medarbetare inom videoannonsering som hjälper dig att nå bra resultat på YouTube.

Kontakta oss för en pratstund om YouTube och berätta om dina ambitioner