Hem / Arbeta hos Synlighet

Jobb och karriär hos Synlighet

304822712 744646699965049 4380722846527407458 n

Brinner du för digital marknadsföring och resultat? Då vill vi ha med dig i laget!

Synlighet är ett företag med över 70 ambitiösa marknadsförare med kärlek för sitt yrke. Vill du utvecklas tillsammans med oss? Följ med oss och hitta nya sätt att kombinera data, teknik och marknadsföring.

Praktisera hos oss!

Är du en student och vill ha ett inblick i hur vardagen som digital marknadsförare ser ut?

Synlighet erbjuder praktikplats för dig som studerar och vill ha relevant erfarenhet inom  digital marknadsföring. Hos oss kan du praktisera under en period på minst 3 månader på heltid. 

Ort: Oslo, Bergen, Trondheim, Stockholm eller Malmö.

Master stipendium 2023

Vi letar ständigt efter ny kunskap och inspiration. Vi är drivna och trivs bäst när vi arbetar med modern och insiktsbaserad marknadsföring med fokus på data, kreativitet och koncept.

Vi blir glada av att arbeta med nyfikna och engagerade människor.

Är du en ambitiös student som vill ha tillgång till en av nordens ledande akademiska miljöer? Ansök om Synlighets master stipendium senast den 15 februari 2023.

Såhär är det att jobba hos Synlighet

På Synlighet har vi några grundande ideér som hjälper oss att nå vårt mål att bli en ledande nordisk datadriven digitalbyrå.

Bli bäst tillsammans!

Vi är måna om att bygga gemenskap. En gemenskap som ger mening, inspiration och utmaning, samt ger möjlighet till vår medarbetarnas yrkesmässig och - personlig utveckling.

Centralt i vår värdegrund är idén om “Bli bäst tillsammans”! På Synlighet tror vi inte på ensamma digitala superhjältar, däremot tror vi på kunskapsdelning och teambuilding. När alla i laget spelar tillsammans och delar kunskap kan vi utmana varandra och bli bättre tillsammans. På så sätt skapas fantastiska resultat.

Idén om teambuilding sträcker sig utanför den egna leden. Det bästa vi vet är att få lov och spela som ett lag med våra kunder. På detta sättet når vi mål om utveckling och gör framsteg tillsammans. De största segrarna är det som delas av många.

Farten du behöver

Vi lever i en tid av en ökad förändringstakt och hastig digitalisering. Den som vill lyckas i affärer måste kunna förändras, vara flexibel och anpassningsbar. Synlighets löfte till kunder är att ge dem den “hastighet de behöver”. Det som krävs är kompetens, kapacitet och ett bra samspel mellan byrån och kunden. Vi utvecklar, testar, utvärderar och genomför effektiva åtgärder för hundratals företag, så att de hela tiden blir bättre och mer värdefulla. På detta sättet bidrar vi till modernisering av den svenska näringslivet.

Business as usual is not enough

På Synlighet går vi till jobbet varje dag med inställning på att bli bättre än igår. Vi vet att framsteg kräver ständig förändring. Genom professionell nyfikenhet och höga ambitioner letar vi alltid efter nya möjligheter. Vi anammar därför alla nya möjligheter och ser en vilja till ständig förändring som motorn till framgång.

Därför älskar vi att jobba hos Synlighet