Hem / Tjänster / Annonsering / Facebook-annonsering

Facebook-annonsering

Facebook-annonsering. En bra målinriktning och budgetbaserad betalningsmodell gör Facebook till en potentiell lönsam kanal för ditt företag. Synlighet hjälper dig att komma igång med annonsering på Facebook.

Över 71% av den svenska befolkningen använder idag Facebook. Det gör Facebook till en extremt viktig kanal för att nå din målgrupp. Synlighet har erfarenhet och kunskap om hur du kan skapa lönsamma resultat genom annonsering på Facebook.

Noggrann målinriktning

Facebook erbjuder helt unika möjligheter för målinriktning. Eftersom användarna själv har angett information om sig själva, kan du du målinrikta annonser baserat på segment som:

  • Kön
  • Ålder
  • Bostad
  • Civilstatus
  • Intressen

Remarketinglistor

Det betyder att du kan visa annonser till enbart män som har fyllt 50 år, bor i Göteborg och är bilintresserade, eller till de som tidigare har besökt hemsidan (remarketing). Det är också möjligt att ladda upp telefonnummer eller e-postadresser (Custom audience) för att på så sätt matcha dina existerande data med användare som finns på Facebook.

Kontroll över din budget

En viktig fördel med annonsering på nätet, som också gäller för Facebook, är att du har stor kontroll över kostnaderna knutna till själva annonseringen. Du kan ändra budgeten på kort tid och anpassa det till om du kör kampanjer eller andra marknadsaktiviteter.

Många möjligheter för målinriktning tillsammans med en budbaserad betalningsmodell, gör att förhållandena är väldigt bra för att skapa lönsamhet i kanalen.

1c69a9 wml

Få hjälp till annonsering på Facebook

Synlighet har genom flera år skaffat sig solid erfarenhet med annonsering på Facebook. Efter systematisk testning, analys och optimering har vi uppnått goda resultat både när det gäller försäljning och varumärkesbyggande. Nu sitter vi på den kunskap som behövs för att lyckas med Facebook-annonsering både för stora och små företag i alla branscher.

Vi har direkt dialog med Facebook och kontinuerliga möten, som gör att vi levererar kampanjer som alltid utnyttjar fördelarna av den senaste funktionaliteten och kunskapen i branschen.

När vi sätter igång annonskampanjer på uppdrag av andra företag, optimerar vi resultaten genom kontinuerlig testning, mätning, analys och ständig förbättring. På det sättet får du bästa möjliga resultat innanför din budget.

Kontakta oss idag för att starta Facebook-annonsering!