Hem / Tjänster / Annonsering / Facebook

Facebookbyrå - Få hjälp med din Facebook-annonsering

Vi på Synlighet tror på att skapa relationer med våra kunder och förstå deras behov för att kunna leverera de bästa resultaten. Så luta dig tillbaka medan vi guidar dig genom Facebook-annonsering!

  • Varför ska man annonsera på Facebook?

  • Hur fungerar annonser på Facebook?

  • Varför ska jag ha en Facebookbyrå?

  • Hur mycket kostar Facebook annonsering.

Varför ska man annonsera på Facebook?

Många kanske undrar "Finns det fortfarande folk som använder Facebook?" Här är svaret från senaste året!

Ja, användandet av Facebook har minskat genom generationerna. Men det bortser inte faktum att det fortfarande är en mycket stor del av befolkningen som använder Facebook.

Facebook är en av de mest använda sociala plattformarna och används av mer än hälften av internetanvändarna.

Och därför är det en mycket bra anledning till att annonsera på Facebook! 

Källa Svenska och internet 2022

Användandet av Sociala medier på olika plattformar

Hur fungerar annonser på Facebook?

Facebook-annonsering är ett fantastiskt verktyg för företag att nå ut till sin målgrupp på ett mer effektivt sätt. Genom att skapa anpassade annonser och rikta dem till en specifik målgrupp kan företag öka chansen för en ökning i både trafik och försäljning. Annonserna kan visas i olika format, som bildannonser, videoannonser och karusell annonser. Facebooks algoritmer hjälper till att visa annonserna för personer som matchar målgruppens kriterier, vilket ökar chansen att rätt personer ser annonsen.

Varför ska jag ha en Facebookbyrå?

Det kan kännas väldigt överväldigande att navigera i den här världen av algoritmer, targeting, och optimering. Men oroa dig inte, vi är här för att hjälpa! Vi är en passionerad byrå som brinner för att hjälpa företag att nå sin fulla potential genom Facebook annonsering.

Vi tror på att skapa anpassade strategier som passar varje företags unika behov och mål. Vi tar oss tid att förstå din målgrupp, din produkt eller tjänst, och vad som skiljer dig från konkurrenterna. Med vår expertis och kreativitet, kan vi ta din Facebook-annonsering till nästa nivå och hjälpa dig att uppnå dina försäljningsmål.

Hur mycket kostar Facebook annonsering?

Priset på Facebook annonsering varierar beroende på faktorer som:

  • Målgruppens storlek. Mindre och mer nischade målgrupper kan ha högre kostnader per klick på grund av högre relevans.

  • Konkurrensen på marknaden - hög konkurrens kan innebära högre kostnader per klick.

  • Annonsen - hur den är utformad och attraherar kunder kan påverka priset per klick. I dagsläget är genomsnittskostnaden per klick 17,94 SEK på Facebook.

Vi på Synlighet hjälper ert företag med att skapa och optimera annonser för att få ut det mesta av eran marknadsföringsbudget.

Vi hjälper dig med Facebook-annonsering