Hem / Tjänster / Annonsering

Få hjälp med annonsering

Inom Synlighet brinner vi för resultat. Vi arbetar med ett mål i åtanke – att skapa bästa möjliga resultat för dig. Du kommer att tjäna pengar genom att låta oss göra jobbet.

Din byrå – för annonsering online

Alltid i framkant

Den viktigaste fördelen du får av att använda Synlighet som digital byrå är vår förmåga att ligga i framkant. Våra specialister är bland landets främsta, som ständigt håller sig uppdaterade, reser till internationella konferenser och testar nya metoder, så att ditt företag får ut det mesta för varje investerad krona. Alla våra specialister är certifierade.

Branschkunskap

Vi har branschkunskap inom allt från e-handel, omnikanalstrategier med både webbutiker och fysiska butiker, tjänsteleverantörer, B2B, välgörenhetsorganisationer, offentlig sektor, hälsa och utbildning – inom allt från bilar, elektronik, mode, skönhet, mat, underhållning, detaljhandel, teknik, utbildning etc.

Premium Partner-status ger tillgång till betatester och de senaste möjligheterna

Synlighet har ett nära samarbete med Google, Facebook, Bing och SnapChat, vilket gör att vi får betatesta nya funktioner långt före andra.

Vi är en av få byråer med Google Premier Partner.

"När ett företag uppnår partnerstatus betyder det att det har visat Google Ads-expertis och expertis, uppfyllt kraven för Googles reklam konsumtion, haft tillväxt i både affärs- och kundintäkter samt bibehållit och utökat sin kundbas." - Support.google.com

Bilde annonsering svensk side

Vanliga frågor om Annonsering

Vad innebär annonsering?

Annonsering är en marknadsföringsmetod där företag eller organisationer använder internet för att synliggöra och marknadsföra sina produkter eller tjänster för en bred publik. Genom att placera annonser på olika webbplatser, som oftast är sociala plattformar eller sökmotorer, kan företag nå ut till potentiella kunder när de besöker dessa platser online. Det kan innefatta olika typer av annonser, såsom Google Ads, LinkedIn eller sociala medier-annonser, som syftar till att öka varumärkesmedvetenhet, locka nya kunder och främja försäljning eller konverteringar. Digital annonsering är en vanlig och effektiv metod för marknadsföring i den digitala eran, som möjliggör för företag att nå en bred publik och kommunicera sitt budskap på ett målinriktat sätt på internet.

Vad kostar annonsering?

Kostnaderna för annonsering varierar beroende på olika faktorer, såsom vilken typ av annonsering det gäller, vilka kanaler som används, samt storlek och omfattning av kampanjen. Kostnaderna kan vara antingen fasta eller varierande beroende på annonsens exponering, antal klick eller antal visningar.

Kostnaderna för en annonserings-byrå kan variera beroende på ditt företags förutsättningar. Vi måste kartlägga detta innan vi vet vad som kommer att krävas för arbete. Kostnaden kan också påverkas av hur mycket du vill göra själv. Kostnaden för ett annonserings-projekt är något vi kommer fram till efter att ha pratat med dig och ditt företags behov. 

Varför ska man annonsera?

Att annonsera kan vara en värdefull strategi för företag och organisationer av olika skäl. Genom annonsering kan man öka varumärkesmedvetenhet och synlighet på marknaden, locka nya kunder och öka försäljningen. Annonsering ger möjlighet att nå ut till en bred publik på olika plattformar, såsom sociala medier, sökmotorer eller webbplatser, och kommunicera företagets budskap på ett målinriktat sätt. Annonsering kan också bidra till att skapa konkurrensfördelar och differentiera sig från konkurrenterna. Det är viktigt att utforma och genomföra en välplanerad och strategisk annonseringskampanj för att maximera fördelarna och uppnå önskade resultat. Något som vi på Synlighet är experter på.