Hem / Tjänster / Digital annonsering / Google Ads-annonsering

Google Ads-annonsering

Google Ads är en av de mest lönsamma annonskanalerna på nätet. Synlighet var bland de första i Skandinavien som började använda Google Ads.

Google Ads gör att du blir synlig på de mest relevanta sökfraserna på de bästa placeringarna. Med en annons överst på Google upplever många en stor tillväxt av kunder och relevant trafik.

Kort om Google Ads

Annonsering med Google Ads passar lika bra för stora företag som har en global marknad, som för mindre företag med en lokal marknad. Det bästa med Google Ads är att verktyget ger oändliga möjligheter för riktad annonsering och total kontroll.

Några av fördelarna med Google Ads:

 • Olika annonsformat för olika målsättningar
 • Flexibel budget och total kontroll
 • Du kan vara igång och öka din synlighet dramatisk på väldigt kort tid
 • Enkelt för riktad marknadsföring och flertalet möjligheter
 • Global eller lokal marknad

Ta en titt på vår blogg för att lära mer om möjligheterna med Google Ads.

Gratis utvärdering av ditt konto

Det är alltid något i ett Ads-konto som kan förbättras och optimeras. Vi ger dig en gratis utvärdering av ert Ads-konto. Ring eller skicka oss ett meddelande i kontaktformuläret.

För att uppnå bra resultat, krävs det att du följer och vet hur du använder de rätta metoderna för riktad marknadsföring. Här finns det många potentiella felkällor. Vi går igenom ditt konto utan några förpliktelser och berättar för dig vad som behövs för att skapa bättre resultat.

Google partner

Vad kostar Google Ads?

Annonsering på Google har inget fastpris och det är din budget som avgör hur mycket du eller ditt företag ska använda. Det finns flera alternativ för betalning av annonser, men den vanligaste är att betala när någon klickar på annonsen, också kallat Pay-Per-Click (PPC).

När vi skapar ett nytt Ads-konto till dig, ger vi dig 1500 kr gratis som du kan använda för att komma igång med annonseringen.

Få hjälp med annonsering

Synlighet publicerade den första Google Ads-annonsen redan 2004 och har lång erfarenhet med att annonsera för stora och medelstora företag. Våra google Ads-experter är certifierade av Google i alla typer av annonsering genom plattformen som:

 • Sökannonser
 • Bannerannonser
 • Mobilannonser
 • Videoannonser
 • Shopping-annonser
 • Vi jobbar dagligen med att förbättra resultat, till exempel genom att öka försäljningen i en webbutik, generera fler leads, mer relevant trafik eller öka kännedomen om ert varumärke, produkter eller tjänster.

Synlighet har lång erfarenhet, ett brett kunskapsnät och kompetens inom Google plattformar för annonsering, däribland Google Ads. Det gör att våra kunder alltid får tillgång till de senaste möjligheterna och funktionerna inom annonsering.

Tvivla inte på att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar runt Google Ads och de möjligheter det kan skapa för dig.