Hem / Tjänster / Annonsering / Annonsering på Bing & Yahoo

Annonsering på Bing & Yahoo

Annonsering på Bing och Yahoo. Synlighet har lång erfarenhet av annonsering i Bing och Yahoo. Den låga konkurrensen gör detta till en lönsam kanal.

Vill du annonsera på Bing och Yahoo? Synlighet har Bing-certifierade medarbetare som kan hjälpa dig att komma igång med BingAds och skapa goda resultat.

Kort om Bing Ads

Genom att använda annonserings verktyget BingAds får du tillgång till att annonsera både på Yahoo och Bing. Verktyget liknar mycket på Google ads, där du betalar för klick på dina annonser.

Om du är synlig med textannonser när någon söker efter dig eller relaterade söktermer, når du ut till potentiella kunder som kan ge ökad försäljning, fler leads, medlemmar eller andra mål som är viktiga för din verksamhet. Google är sökmotorn med flest antal användare i Sverige, men konkurrensen om uppmärksamheten på vissa sökord är betydligt högre jämfört med Bing och Yahoo. Det kan betyda att du får billigare klick och bättre lönsamhet.

Få tips och läs mer om digital annonsering på vår blogg.

Få hjälp med din Bing-annonsering

Synlighet har god kontakt med Bing som uppdaterar oss på de senaste nyheterna och funktionerna. Vi har lång erfarenhet av medieköp på Bing för både stora och mindre bolag, där vi skapat bra result. Har du redan annonser i Google genom Ads, kan mycket av inställningarna och data användas på Bing och Yahoo. Då blir också uppstarts kostnaderna lägre.

Kontakta oss idag för att komma igång med annonsering på Bing och Yahoo!