Hem / Tjänster / Din digitala marknadsföringsbyrå – så här hjälper vi ditt företag

Så här hjälper vi ditt företag

En storlek passar inte alla. Du får Synlighet i den form och dos som ger dig den hastighet du behöver.

Synlighet har idag 70 specialister och rådgivare som har digital marknadsföring som sin kärnkompetens. Vi kan bistå med digital marknadsföring på olika sätt. Genom att sätta ihop ett utökat marknadsföringsteam som kompletterar det du redan har, genom att sitta in-house med dig eller genom att få tillgång till en senior specialist inom ett specifikt område.

Vi fyller både rollen som holistisk mediebyrå, medierådgivare eller mer specialiserade roller som SEO-byrå och SoMe-byrå.

Ditt skräddarsydda marknadsföringsteam

Oavsett om ditt företag har en större marknadsavdelning eller om marknadsavdelningen bara består av dig kommer Synlighet att ha de profiler och personer som kompletterar dina behov.

Här är några exempel på marknadsföringsteam vi kan sätta ihop åt dig:

  • Komplett marknadsteam med en projektledare/digital strateg i spetsen. Du får en person att ha att göra med, som ser till att jobbet blir gjort och som blir din partner i att utforma strategier och handlingsplaner. Våra digitala strateger har lång erfarenhet av digital marknadsföring och arbetar med några av landets marknadsledande företag varje dag.
  • Komplett marknadsföringsteam – direktkontakt med specialisterna. I andra fall är det lämpligt att du eller andra på din marknadsavdelning har direktkontakt med en eller flera av våra specialister. Vi älskar att dela kunskap och lösa utmanande problem tillsammans med våra kunder.
  • Leveransteam inom ett specialistområde. Vi tar hand om ett eller flera områden som din marknadsavdelning ansvarar för. Det kan till exempel vara Google Ads-annonsering, Facebook-annonsering eller att vi sökmotoroptimerar din webbplats.
  • Strategisk sparringspartner och kompetensmiljö. Kanske behöver du en miljö du kan vända dig till, löpande, för att kunna sparra med någon som förstår. Många upplever att de sitter ganska ensamma som marknadschef eller marknadskoordinator. Våra 70 specialister är alltid redo att bolla med dig!

Marknadsförare – ett helt omöjligt jobb?

Strategier ska läggas, budgetar ska fördelas, åtgärder ska kartläggas – allt med ett mål i åtanke: att nå företagets mål. De som lyckas med digital marknadsföring kännetecknas av sin höga digitala kompetens och förmåga att implementera, testa och utvärdera i en rasande takt.

Det kräver att ditt marknadsföringsteam har helt uppdaterade kunskaper inom sökmotoroptimering, sociala medier, annonsering, varumärke, webbanalys, content marketing, Google Ads, Facebook Business Manager, Google Marketing Platform, YouTube, SnapChat, Instagram - you name it. De måste veta allt en modern mediebyrå kan.

Dessutom är du helt beroende av att låta tekniken spela en nyckelroll. Om du inte använder dig av automation och maskininlärning kommer du varken vara uppdaterad eller lyckas träffa din målgrupp med rätt budskap vid rätt tidpunkt i rätt kanal.

Vi tror inte på digitala superhjältarDet går helt enkelt inte att vara bäst på allt. Därför letar många företag förgäves efter den enda marknadsföraren som kan allt och som ska säkerställa företagets framgång.

Har du kompetensen och kapaciteten för att säkerställa den hastighet du behöver? Synlighet kan samla marknadsteamet som tillsammans gör din marknadsavdelning till motsvarigheten av en superhjälte och säkerställer att du får den fart du behöver för att lyckas.

Låter det intressant?

Berätta för oss om dina behov