,
Forside / Kurs og Arrangement / Introduktion till annonsering på LinkedIn

Allt du behöver veta för att komma igång med annonsering på LinkedIn

Kurs linkedin ads introduktion 1200x628

LinkedIn är den starkaste och största kanalen om du säljer till andra företag. Lär dig om möjligheterna med Linkedin-annonsering - och hur du når ut till relevanta målgrupper med rätt annons.

LinkedIns användarbas i Norden har fördubblats under de senaste 3 åren. Över 4 miljoner svenskar har en profil på LinkedIn, och nära 25% av dem är beslutsfattare i sitt företag. Det gör att LinkedIn är den starkaste och största kanalen om du säljer till andra företag.

Det här lär du dig på kursen:

✅ Bred introduktion som berör alla annonsmöjligheter i Linkedin Ads
✅ Genomgång om strategi och targeting
✅ Så jobbar du smart med account-based marketing
✅ Så plockar du ut data och statistik från Linkedins verktyg - för bättre sälj och marknadsföring

Vem ska delta i kursen?

Den här kursen är för dig som jobba inom "B2B" som vill marknadsföra sig mot andra företag på Linkedin.

Absolut inga förkunskaper krävs men bra om du har basic en kännedom om LinkedIn och det är fördelaktigt om du har en personligt LinkedIn-konto och tillgång till en företagssida.

Vem ska leda kursen?

Isabella Edlund har bred erfarenhet av både den praktiska och strategiska sidorna av digital marknadsföring. Idag arbetar hon med en rad olika företag inom olika branscher, från B2B till e-handel. Isabellas spetskompetens ligger inom Paid Social, och hon arbetar på daglig basis med LinkedIn, Meta (Facebook/Instagram), TikTok, och Pinterest, samt med sökannonsering via Google Ads och Microsoft Ads. Hon har arbetat på Synlighet i 3,5 år och är ansvarig för kunskapsutveckling inom området Paid Social.

När äger kursen rum?

Datum: 8 November 2023

Onlinekurs: Kursen hålls som ett webbmöte på 3 timmar, med gott om möjligheter till dialog med kursledarna under kursens gång. En länk för att logga in på kursen skickas till dig via e-post.

Pris: 2.950,- ex moms

Ledare: Isabella Edlund

Hur anmäler jag mig till kursen?

Fyll i formuläret nedan, och vi återkommer snart med ett bekräftelsemejl. Om du har frågor, tveka inte att höra av dig direkt till kursledaren Isabella Edlund eller kurs@synlighet.se.