,
Forside / Kurs og Arrangement / Introduktion till annonsering med Google Ads

Komma igång med Google Ads

Kurs google ads introduktion 1200x628

Google är världens mest använda sökmotor. Det vet vi. Lär dig hur annonsering på Google kan ge ditt företag eller varumärke en betydande ökning av synligheten direkt till målgruppen.

Syftet med den här kursen är att visa potentialen av hela Google Ads-katalogen – Sök, Display, Shopping och YouTube. Detta är en bred introduktionskurs som ger översikt över alla annonsalternativ i Google Ads.

Det här lär du dig på kursen:

✅ Bred introduktion som berör alla annonsmöjligheter i Google Ads
✅ Förstå möjligheterna och utmaningarna med Google Ads
✅ Få insikt i vilka resurser som krävs för att uppnå resultat
✅ Dessutom får du en ungefärlig kostnadsbild för de olika annonsformaten

Vem ska delta i kursen?

Denna kurs är för dig som arbetar med B2B eller B2C-tjänster. Inga förkunskaper krävs.

Vem ska leda kursen?

Alfred Palm arbetar dagligen med kunder från olika segment och branscher. Hans gedigna erfarenhet inom digital marknadsföring gör honom till en väldigt uppskattad konsult. Han behärskar många digitala kanaler till fullo, men har en särskild expertis inom Google Ads. Vad driver honom i sitt dagliga arbete? Nöjda kunder och att bygga starka relationer med de företag han samarbetar med.

När äger kursen rum?

Datum: 7 November 2023

Onlinekurs: Kursen hålls som ett webbmöte på 3 timmar, med gott om möjligheter till dialog med kursledarna under kursens gång. En länk för att logga in på kursen skickas till dig via e-post.

Pris: 2.950,- ex moms

Ledare: Alfred Palm

Hur anmäler jag mig till kursen?

Fyll i formuläret nedan, och vi återkommer snart med ett bekräftelsemejl. Om du har frågor, tveka inte att höra av dig direkt till kursledaren Alfred Palm eller kurs@synlighet.se.