Hem / Kunskapsbank / Webbinarium / Webbinarium: Lär dig hur du och ditt företag lyckas på LinkedIn

Webbinarium: Lär dig hur du och ditt företag lyckas på LinkedIn

Visste du att LinkedIn är en av kanalerna för B2B-spelare med störst tillväxtpotential?

Detta webbinarium har varit. Du kan se det här.

Lär dig varför den här kanalen är viktig för dig som B2B-spelare. Vi tar dig igenom det aktuella tillståndet och de möjligheter du har på den här kanalen.

Om du arbetar rätt med denna kanal kommer du snabbt att nå resultat och tillväxt 📈

LinkedIn är underutvecklat i Sverige. Användarna finns där, men de saknar bra innehåll! Du kan använda detta till din fördel!

I detta webbinarium fick vi besök av Fredrik Fornes själv, som berättar om sin resa för att nå framgång på LinkedIn. Tillsammans med vår expert, Astrid Olsson, får du möjlighet att lära av de bästa. 

Detta webbinarium tar upp ämnen som:

  • Hur fungerar LinkedIn?
  • Vad behöver du ha på plats innan du börjar ditt LinkedIn-arbete?
  • Hur arbetar man organiskt på den här kanalen? Få konkreta vad du bör och inte får göra.
  • Vilka möjligheter finns i betald reklam?


Fredrik Fornes är journalist
, marknadsförare och talare. Sommaren 2020 publicerade han sitt första inlägg på LinkedIn – och på ett år nådde han en miljon organiska intryck. I dag livnär han sig bland annat på att prata om hur företag kan bygga varumärken och försäljning på LinkedIn. Under Social Media Days 2021 utsågs Fredrik till "Årets talang".

På vårt webbinarium möter du:

Lars Johanson är ordinarie värd för webbinarierna på Synlighet och guidar dig genom dagens ämne med nyfikenhet och genom att dela med sig av sina egna erfarenheter. I sin tjänst som Customer Success Officer får han göra det han älskar – ge råd till företag som har ambitioner att växa digitalt.

Astrid Olsson är Key Account Manager på Synlighet och har ett brinnande engagemang för att få företag att tänka nytt samt testa nya möjligheter. Hon är på pulsen på norska företag dagligen och ser till att de ser möjligheter där andra ser begränsningar.