Hem / Blogg / Varför Google Analytics?

Varför Google Analytics?

Google analytics synlighet

Verktyget Google Analytics ger dig insikter och data som du kan använda som underlag för viktiga beslut. Ta t.ex. reda på vad användarna gör på din webbplats och vilka resultat du får från marknadsföringsinsatser.

Kort om Google Analytics

Google Analytics är ett kraftfullt analysverktyg som är gratis att använda. Lägg bara till ett skript på din webbplats så har du allt du behöver för att få värdefulla insikter. Bland annat kan du ta reda på:

  • Vem besöker din webbplats
  • Vad de gör på webbplatsen
  • Vilka sidor genererar mest försäljning
  • Hur kampanjer presterar

Utmaningen med Google Analytics är att dra nytta av siffrorna och vidta åtgärder för att förbättra resultaten.

Få hjälp med webbanalys

Visibility har mer än 10 års erfarenhet av att utveckla och använda verktyg för webbanalys. Vårt team av experter kan hjälpa dig att få meningsfulla data från din webbplats som kan omvandlas till värdefulla insikter. Synlighet är en av få nordiska byråer som är certifierad Google Analytics Certified Partner och Google Analytics Premium Reseller, vilket innebär att vi har en mycket hög kunskapsnivå om verktyget och är godkända av Google. Alla våra konsulter har också en individuell certifiering som Google Analytics Qualified Individuals. Det är en viktig kvalitetsstämpel, men viktigast av allt är att vi har den erfarenhet vi har. Efter att ha satt upp både enkla och komplexa Analytics-lösningar under många år har vi värdefull erfarenhet av att tolka och använda resultat från webbanalys.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Installera Google Analytics på en webbplats
  • Rapportering och dashboards
  • Implementering av e-handel för webbutiker
  • Tolkning och kvalitetssäkring av data

Vad kostar Google Analytics?

Google Analytics är gratis att implementera, men det finns många fallgropar. Vi granskar hela din Google Analytics-installation och säkerställer att den är korrekt och i linje med bästa praxis. Då kan du lita på att dina data är korrekta. Vi erbjuder löpande avtal, där vi övervakar din webbplats och ger dig nya insikter genom rapportering och analyssamtal. Du kan också boka workshops där vi tittar på specifika frågor för din organisation.

Behöver du hjälp med Google Analytics? Kontakta oss redan idag!