Hem / Webbinarium / Frukostmöte / afterwork i Malmö den 28 maj: The Nordic CMO Survey - Vad gör CMOs som lyckas?

Frukostmöte / afterwork i Malmö den 28 maj: The Nordic CMO Survey - Vad gör CMOs som lyckas?

Synlighet CMO 1920 X1080 Swe

Vad gör marknadschefer som lyckas? Resultaten från The Nordic CMO Survey 2024 är klara!

På detta frukostmöte/afterwork kommer vi att gå igenom de färska resultaten från The Nordic CMO Survey, samt vilka investeringar och åtgärder marknadschefer som lyckas gör och planerar för framtiden.

Vi hoppas att du vill tillbringa tid med oss denna (förhoppningsvis) vackra majdag. Evenemanget är gratis och du kan välja mellan två olika tider denna dag!

Frukostmöte 
Om du är morgonpigg kan du börja dagen med oss kl. 08:30. Det kommer att finnas lättare förtäring följt av en professionell del som börjar kl. 09:00. Programmet är klart cirka kl. 10:00, men det kommer att finnas möjlighet att stanna kvar för mingel (och påfyllning) efteråt.

🗓När: 28 maj kl. 08:30 - 10:00
📍 Var: Östergatan 27, Malmö 

Afterwork
Om du är mer av en afterwork-person öppnar vi dörrarna igen kl. 16:00. Vi bjuder på öl och lite bubbel (Även alkoholfria alternativ). Programmet kommer att vara klart cirka 17:30, och det kommer att finnas möjlighet att stanna kvar en stund efteråt.

🗓När: 28 maj kl. 16:00 - 17:30
📍 Var: Östergatan 27, Malmö

Tidigare evenemang har varit fullbokade, så vänta inte med att anmäla dig. Välkommen till en lärorik, inspirerande och trevlig stund - vi hoppas att få se dig här!

Väl mött!

Anmäl dig till frukostmötet här

Anmäl dig till afterwork här

/
Synlighet academy frokostmøte

Synlighet Frokostmøte 07 12 2d

Jobbe hos synlighet

Jobbe hos synlighet 3