Hem / Tjänster / SEO & innehåll

Sökmotoroptimering - SEO

SYN 01514

Synlighet har varit ledande inom SEO sedan 2003. Vi är en stor professionell miljö som arbetar strategiskt med marknadsledande företag i hela Norden.

En SEO-satsning som ger otroliga resultat?

Är du där när din målgrupp letar efter produkter och tjänster du erbjuder? 75% gör en google-sökning innan köp – även om köpet görs i en fysisk butik. Om du inte syns förlorar du eventuell försäljning.

Synlighet startade som SEO-byrå 2003 och har under tiden skaffat sig erfarenhet av vilka åtgärder som skapar störst intäktstillväxt från sökmotorer.

2020 vann Synlighet SEMrush award i kategorin BÄSTA SEO-KAMPANJ framför flera av Nordens ledande SEO-miljöer. Läs om fallet som vann "Outlands framgång med ny marknadsföringsstrategi"

Kunduttalanden:

– Att vi lyckas växa i en vikande marknad präglad av konkurser och butiksdöd är en otroligt bra känsla. Vi fokuserar på ytterligare tillväxt istället för osäkerhet kring eventuell stängning av butiker som präglar den norska marknaden. Synlighet har blivit en mycket viktig partner för oss i Outland, och bidrar till alla aspekter av vår marknadsföringsstrategi. Efter att ha arbetat nära tillsammans i över ett år ser vi nu otroliga resultat inom alla områden. Vi upplever en ökad försäljning både i webbutiken och i alla våra 8 butiker. Simen Josefsen, grundare och ägare av Outland.


– Synlighet har levererat ett gediget arbete med kvalitet genom alla led, från uppstart till sökordsanalys och textproduktion. Vi kunde helt enkelt inte vara nöjdare med det arbete de har gjort, och vi vet vem vi återkommer till om behov av ytterligare texter uppstår! cowab.no