Hem / Tjänster / Bing Ads

Annonsering i Bing och Yahoo

Toppbilde Bing Svensk

Vill du annonsera i sökmotorerna Bing och Yahoo? Synlighets Bing-certifierade specialister kan hjälpa dig att ställa in Bing Ads och skapa fantastiska resultat. Lägre konkurrens gör Bing till en lönsam kanal.

Kort om Bing Ads

Genom att använda annonsverktyget Bing Ads får du tillgång till annonsering i både Yahoo och Bing. Verktyget är likt Google Ads, där du bara betalar för klick på dina annonser. Är du närvarande med textannonser när någon söker efter dig når du ut till potentiella kunder som kan ge ökad försäljning, fler förfrågningar, fler medlemmar eller andra mål du har med annonseringen. Google är den sökmotor med flest användare i Sverige, men konkurrensen om annonsering på vissa ord och fraser i Yahoo och Bing är mycket lägre – det kan innebära billigare klick och bättre lönsamhet.

Få hjälp med Bing-annonsering

Synlighet har regelbunden kontakt med Bing-anställda som uppdaterar oss om de senaste funktionerna. Vi har lång erfarenhet av annonsering på uppdrag av både stora och små företag, där vi skapat god lönsamhet genom att marknadsföra genom denna kanal. Om du redan har annonser i Google via Google Ads kan mycket av layouten användas i Bing och Yahoo. Då blir även startkostnader låga.

Kontakta oss idag för att komma igång med att annonsera på Bing och Yahoo!