Hem / Blogg / Synlighet utlyser masterstipendium för andra året

Synlighet utlyser masterstipendium för andra året

Datum publicerad

10.02.23

Datum uppdaterad

20.07.23
Synlighet stipendium

För andra året utlyser Synlighet ett "Masterstipendium", öppen för studenter som ska påbörja en masteruppsats inom marknadsföring eller relaterade områden. Utöver stöd och samråd, erbjuds en fysisk arbetsplats samt 25 000 NOK, utbetalt vid godkänd masterexamen.

I 2023, stipendieansökningar utökas till både Sverige och Norge. Det första stipendiet tilldelades Endre Erdal och Anastasiya Kryvyak som befinner sig i sista skedet av en masteruppsats om kundklubb och rekryteringsprogram. Handelshøyskolen BI-studenterna lyfter fram tillgången till den professionella miljön på Synlighet som särskilt värdefull.

– Synlighet är en viktig samtalspartner. Att resultaten från masteruppsats ger nytt och verkligt värde för ledare inom marknadsföring är ett viktigt kriterium för att få ett bra betyg. Genom praktisk erfarenhet och yrkeskunskap bidrar Synlighet med perspektiv vi annars inte skulle ha tänkt på, säger Endre Erdal.

– Masterstipendiet från Synlighet gör oss extra motiverade att bevisa att vi kan leverera en bra masteruppsats. I den meningen fungerar det också som en spark i baken att jobba hårt!

Rekrytering till branschen

– Behovet av skickliga kandidater de kommande åren kommer bara att öka. Istället för att hela tiden jaga folk inom branschen, vill vi bidra till rekrytering av nya talanger och samtidigt öka intresset för vårt yrke och vårt företag, säger Arnulf Røkke.

– Endre och Anastasiya bidrar med ny insikt på ett område som är väldigt viktigt för många nordiska företag. Här är det win-win.

– Om du studerar marknadsföring, eller ska skriva masteruppsats inom detta område, bör du skynda dig att söka masterstipendium från Synlighet. Du får extra motivation, en stark yrkesmiljö i ryggen och en värdefull samtalspartner, säger Erdal.

Så här kan denna gyllene möjlighet bli din:

Skicka oss en beskrivning av temat och inriktningen för din planerade masteruppsats. Vi kommer att lägga särskild vikt vid att hitta en person som är motiverad att öka sin kunskap och lyfta sin uppsats i samspel med oss.

Ansökan skickar du via e-post till Synlighets VD, Arnulf Røkke arnulf.rokke@synlighet.no.

Sista ansökningsdag: 1 mars 2023

Låter det här spännande? Vi vill höra från dig!

På bilden, från vänster:
Arnulf Røkke (VD på Synlighet), Endre Erdal och Anastasiya Kryvyak (Masterstipendiater 2023) och Jørgen Brunborg-Næss (Head of Data & Analysis på Synlighet)